11.02.2020.

Detoks - Prijeko potreban korak u njezi kože tijekom zimskih uvjeta

Detoks - Prijeko potreban korak u njezi kože tijekom zimskih uvjeta

Moć zdravog života ovisi o našoj sposobnosti uklanjanja toksina iz našeg organizma koji štete ne samo našem fizičkom zdravlju, već i psihičkom. Ono što je bitno kod detoksikacije je da ne smijemo zanemariti i našu kožu jer je upravo ona naš najveći organ koji je najviše izložen zagađenju. Proteklih dana smo bili svjedoci nezapamćenog zagađenja te upravo u takvim slučajevima je prijeko potrebno adekvatno čišćenje lica.

 

NEKA VAM KOŽA BLISTA I TIJEKOM LOŠEG VREMENA
Detoks je vrlo popularna riječ početkom nove godine, a većinom se odnosi na čišćenje organizma od svega što smo konzumirali tijekom blagdana ili koliko smo vremena proveli na lošem zraku. Osim organizmu, svakako nije naodmet pružiti detoks i našoj koži koja je isto tako početak nove godine dočekala umorna.

Početkom godine želimo promijeniti svoje dosadašnje životne navike, no loše životne navike nisu nužno povezane s prehranom. Detoks je glavna tema svakog simskog perioda, no osim čišćenja toksina iz organizma, jednako je važno i čišćenje kože tijela koja zbog štetnih utjecaja okoliša poprima umoran izgled.

 
Temeljito čišćenje 
O kvalitetnom čišćenju kože neprestano se govori, što je svojevrsna potvrda koliko je korak važan te na koji način pravilno očistiti lice. Čišćenje kože lica potrebna je stavka svakog jutra i večeri, a upravo temeljito čišćenje možete ostvariti koristeći sredstva za uklanjanje make-upa ili mlijeka za čišćenje lica koji prodiru duboko u kožu, ostavljajući ju čistom i svježom.

Piling
Nakon uklanjanja površinskog sloja nečistoća s kože, potrebno je ukloniti i mrtve slojeve kože te ju obnoviti i regenerirati pilingom kako bi poprimila healthy glow. 

Maska za lice
Dubinsko čišćenje je idealan početak efektivne i uspješne detoksikaciju, a toksine koji se nalaze u koži možete ukloniti upravo maskama za lice. Koristimo ih kako bismo stimulirali obnavljanje stanica kože, vratili njezin prirodni glow te ujednačili ten lica.

Hidratacija i serumi
Kao final touch, koristite serume na bazi vitamina C ili zeolita koji upija sve toksine te masirajte lice oko pet minuta kako biste vratili cirkulaciju koži. Svoju detoks rutinu privedite kraju hidratantnom kremom jer je vlažnost kože itekako potrebna tijekom zime i niskih temperatura.

PONOVNO ZAVOLI SVOJU KOŽU NAŠIM PROIZVODIMA!
U svrhu detoksikacije kože pomoći će vam proizvodi Zeo linije koji sadrže mineral zeolit. Mineral zeolit ima najveću moć apsorpcije vezivanja štetnih čestica kako bi ih uklonio te time pružio detoks koži uz umirujući efekt, njegu i pomlađivanje.

Proizvodi Zeo linije kojima ćete postići pravilnu detoksikaciju su:

Zeo Milk – mlijeko koje ujedno čisti i uklanja toksine i teške metale iz kože uz kvalitetan detoks. Također, čisti i začepljene pore jer nano zeolit zbog izrazito male veličine, najdublje prodire u pore.

Zeo Serum – serum koji čini površinski detoks kože, a cilj mu je stvaranje zaštitnog sloja koji štiti kožu od štetnih tvari iz okoliša tako što upija sve toksine na površini i neutralizira. Također, serum potiče stanično pomlađivanje kože.

Zeo Gold – krema koja je namijenjena za svakodnevnu njegu i obnovu kože te je zbog minerala zeolita zaslužna za snažan efekt detoksikacije i obnove kože. Blago i nježno oporavlja kožu oštećenu suncem te istovremeno uklanja umoran izgled i pruža svježinu i sjaj izgledu.

Zeo Gold Nano – krema koja koristi najsitnije čestice zeolita, a one potiču uklanjanje štetnih čestica iz same stanice kao posljedicu rada metabolizma. Direktno djeluje na uzrok starenja, te potiče stanično pomlađivanje. Krema uklanja i druge toksine i metale iz kože uz jak efekt pomlađivanja.

Kako biste postigli bolji efekt, proizvodi se preporučuju kombinirati sa Zeo maskom i Zeo Peel-om: 

Zeopeel je piling u obliku maske za lice namijenjene obnovi, pomlađivanju i dubinskom čišćenju pora. Uspješno čisti kožu i pore uklanjajući sve štetne tvari te djeluje kao piling jer u sebi sadrži tzv. nano čestice koje, kao mikročestice, prodiru u najdublje pore te ih najtemeljitije čiste.

Zeomask ne čisti samo kožu već i stanice kože jer njene mikročestice dubinski prodiru u stanicu i prikupe štetne tvari, čime potiču metabolizam stanica i jaču proizvodnju kolagena. Uklanjanjem toksina i teških metala potiče jaku obnovu kože uz efekt pomlađivanja te sadrži jak protuupalni efekt. Maska potiče obnovu kože i znatno popravlja strukturu, izgled i kvalitetu kože jer direktno djeluje na same stanice.

 

Kako biste zaštitili svoju kožu nakon pravilne detoksikacije, u svoju rutinu uvrstite Radiance serum iz Urban linije koji je namijenjen zaštiti kože od štetnog utjecaja okoliša. Prvenstveno štiti od smoga i sunca, no namijenjen je i za pomlađivanje i prevenciju starenja kože. Serum je baziran na vitaminu C koji sprječava djelovanje slobodnih kisikovih radikala te ujedno štiti kožu od UV zraka. Također, pruža anti-age efekt koji kožu čini meku na dodir te sprječava stvaranje pigmentacija.

MOGUĆE PROMJENE NA KOŽI TIJEKOM KORIŠTENJA PROIZVODA
Kod primjene proizvoda Zeo linije moguća je pojava pogoršanja tena poput pojave prištića. To je posljedica detoksikacije kože jer proizvodi sadrže mineral zeolit koji ima veliku sposobnost čišćenja lica od toksina, teških metala i ostalih štetnih tvari. Takve pojave ne predstavljaju alarmantno stanje, već pozitivnu promjenu jer objašnjava dubinsko čišćenje lica od toksina.

Mineral zeolit djeluje protuupalno. Ukoliko osjetite promjene na licu, slobodno nastavite koristiti proizvode jer će s vremenom i promjene nestati. Uklanjanje toksina iz kože je vrlo bitna stavka u regeneraciji kako bi koža normalno funkcionirala.

Ovim putem svojoj koži priuštit ćete prijeko potreban tretman zbog čega će vam biti neizmjerno zahvalna. Istovremeno, sačuvat ćete ljepotu i mladolik izgled te spriječiti starenje. O pravilnoj njezi kože neprestano se govori, a kožu lica proizvodima Zeo linije njegujte svako jutro i večer. 

Konzumacija štetne hrane, štetni utjecaji prirode i nedostatak sna ključni su utjecaji koje naša koža pamti, stoga joj pružite kvalitetan detoks kako bi osigurala povratak u potrebnu ravnotežu!

Više o nama i našim proizvodima saznajte na web stranici www.myskin.hr.

Našu priču pratite i preko društvenih mreža Instagram i Facebook!

Blog

Njega kože i prevencija atopijskog dermatitisa
15.07.2021.

Njega kože i prevencija atopijskog dermatitisa

Saznajte više
Što je Hrvaticama bitnije - njega lica ili njega tijela?
08.07.2021.

Što je Hrvaticama bitnije - njega lica ili njega tijela?

Saznajte više
Domaći brend kozmetike koji odlikuju odlični rezultati
03.06.2021.

Domaći brend kozmetike koji odlikuju odlični rezultati

Saznajte više
Kako pobijediti problematičan ten i proširene pore?
05.08.2020.

Kako pobijediti problematičan ten i proširene pore?

Saznajte više
Utemeljitelj My Skin by Dr. Kaliterna kozmetike, na poznatom svjetskom kongresu predstavio novi proizvod
06.04.2020.

Utemeljitelj My Skin by Dr. Kaliterna kozmetike, na poznatom svjetskom kongresu predstavio novi proizvod

Saznajte više
Detoks - Prijeko potreban korak u njezi kože tijekom zimskih uvjeta
11.02.2020.

Detoks - Prijeko potreban korak u njezi kože tijekom zimskih uvjeta

Saznajte više
Obratite nam se