Pronađite pravo ulje za sebe!

By Lucija Petrač In Blog Posted 21.7.2020.

Kako biste mogli odabrati pravo ulje za sebe, donosimo Vam naš mali vodič kroz ulja.

Ulje B17

Ulje B17 namijenjeno je suhoj koži, te je odlično za svakodnevnu njegu kože sklone neurodermatitisu. Glavni sastojak je čisto ulje koštica marelica. Ono obnavlja, pomlađuje lice, ublažava iritacije te dubinski hrani kožu. Savjetuje se za pomlađivanje i njegu područja oko očiju i kapaka, no može se koristiti i za cijelo tijelo.

Bia Oil

Bia oil u sebi sadrži ulje baobaba te je to glavni sastojak koji se koristi za gotovo svaki kožni problem. Prednost Bia oila je ta što se brzo upija te ne masti kožu. Ulje čini kožu hidratiziranom, ublažava bore i smiruje nadraženu i oštećenu kožu.

Ulje B4

Baobab, gospina trava, divlja ruža i linoleinska kiselina su glavni sastojci ulja B4. Ima izrazito jak efekt obnove te jačanja kože, a posebno je namijenjen trudnicama kako bi se ojačala otpornost rastezanja kože prilikom trudnoće. Stvoreno je za prevenciju i ublažavanje strija.

Ulje B5 za lice

Ulje B5 za lice potiče pomlađivanje i obnovu kože lica, vrata i dekoltea. Sastoji se od najkvalitetnijih ulja najveće čistoće i koncentracije te ga s razlogom možemo nazvati „super ulje“. Posebno se preporučuje za oštećenu kožu te njezinu njegu, obnovu i pomlađivanje.

B5 anti age ulje

B5 body oil je ulje čija je formula pomno osmišljena za hidrataciju i njegu kože i tijela, posebno vrata i dekoltea. Njegova formula vašoj koži daje mekoću i sjaj uz snažan anti-age efekt. Kreirano je na bazi 5 najkvalitetnijih ulja koja snažno pomlađuju i obnavljaju kožu. Preporučuje se za svakodnevnu njegu te za pomlađivanje i prevenciju starenja.

B1 ulje

B1 ulje je posebno kreirano za njegu područja oko očiju. Čini ga spoj četiri hranjiva anti – age ulja koja ujednu uz njegu i hidrataciju i pomlađuju područje oko očiju.