JEDINSTVENA FORMULA ZA NJEGU SVIH TIPOVA KOŽE

By Dr. Dinko Kaliterna In Blog Posted 7.12.2018.

Naša koža je odraz našeg načina života. Pamti svaki stres, svaku sunčevu zraku, svaku cigaretu, sve loše prehrambene i ostale navike koje se vidljivo odražavaju na našoj koži i ubrzavaju proces starenja. Od otprilike 25. godine života, na površini kože postaju vidljivi prvi znakovi starenja i štetnog utjecaja okoliša. Najprije se pojavljuju tanke linije, a vremenom i bore. Gubitak volumena, gustoće i tonusa kože postaju vidljivi. Naša koža stari zbog niza različitih razloga a neki od njih ne mogu se izbjeći niti promijeniti. Međutim, zahvaljujući razvoju industrije ljepote i prepoznavanju prednosti prirodnih sastojaka, donosimo Vam rješenje za taj problem!

Priča o ovoj čudesnoj kozmetici je počela kada je dr. Kaliterna svom ozlijeđenom ocu priredio prirodni lijek od gaveza kako bi mu ublažio jake bolove u zglobu. Nakon nanošenja smjese na kožu, bolovi su nestali a dr. Kaliterna je primijetio da ozlijeđena ruka na koju je nanosio gavez izgleda znatno mlađe u odnosu na drugu ruku. Izgled i kvaliteta kože se znatno popravila, te je odlučio koristiti smjesu s gavezom i na drugoj šaci kako bi se isključila slučajnost. Druga ruka se također znatno pomladila, te više nije bilo nikakve razlike između šaka. Poučen tim iskustvom, dr. Kaliterna je dobio ideju o kreiranju kozmetike bazirane na prirodnim sastojcima. Tako je nastao niz proizvoda koje uspješno koristimo kao terapiju u raznim dermatološkim problematikama i oporavku kože nakon laserskih tretmana jer imaju jak efekt obnove i pomlađivanja kože.
Posebnost kozmetičke linije My Skin by dr. Kaliterna jest u tome što je jedina kozmetička linija testirana na najekstremnijim slučajevima dermatoloških oboljenja, te se u najtežim dermatološkim stanjima i bolestima pokazala izrazito djelotvorna i uspješna. Kako bi uopće dokazali da li neka kozmetika djeluje za obnovu, njegu i cijeljenje kože, koristili smo je nakon laserskih tretmana koji rade oštećenja na koži. Kozmetička linija My Skin by dr. Kaliterna ubrzala je oporavak pacijenata za 60 do 80%, što je najbolji dokaz da kozmetika zaista djeluje u procesu njege i obnove kože. Što je važno napomenuti, rezultati primjene kozmetike mogu se uspoređivati s rezultatima lasera. Svi proizvodi su dermatološki testirani i uspješno korišteni na velikom broju pacijenata, ne sadrže parabene i nisu testirani na životinjama. Za izradu su korišteni prirodni sastojci, pretežno biljni i proizvodnja se bazira na najnovijoj tehnologiji proizvodnje kozmetike te po najvišim standardima: ISO 22716 i GMP.

Cilj dr. Kaliterne je bio kreirati za svoje pacijente kozmetiku koja bi najbolje njegovala, oporavljala i pomlađivala kožu, te liječila najteže dermatološke probleme. Mjerenje rezultata primjene kozmetike, pod stručnim nadzorom liječnika, također je jedna od prednosti ove kozmetičke linije. Naime, dr. Kaliterna kontinuiranim kontrolama i fotografijama “prije i poslije” transparentno mjeri rezultate i napredak uslijed korištenja kozmetike, te je uvijek na raspolaganju svojim pacijentima i klijentima koji kozmetiku koriste. Kako bi se uvjerili u njenu djelotvornost, snimana su brojna videosvječenja naših klijenata uz konstantno objavljivanje rezultata primjene My Skin by dr. Kaliterna kozmetike.